Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşinden ayrılan astsubay Sadettin Açıkgöz intihar etti

        Neşet DİŞKAYA/İZMİR

        Açıkgöz'ün bir süre önce eşinden ayrıldığı için arkadaşının yanında kaldığı ve düğününden dolayı kalan borcu nedeniyle de bunalımda olduğu ileri sürüldü.

        Olay önceki gün akşam saatlerinde Şirinyer Askeri Lojmanlarında meydana geldi. İddiaya göre; Gaziemir 3. Kara Havacılık Alay Komutanlığı'nda görevli 26 yaşındaki Sağlık Astsubay Üstçavuş Sadettin Açıkgöz, hemşire olan eşinden bir süre önce ayrıldıktan sonra kendisi gibi astsubay olan arkadaşı ile birlikte kalmaya başladı.

        Sabah göreve giden arkadaşına, bir süre daha uyuyacağını belirterek odasından çıkmayan Açıkgöz, başına dayadığı beylik tabancası ile intihar etti. Silah sesi üzerine Sadettin Açıkgöz'ün kaldığı lojmana gelen görevliler, genç astsubayın kanlar içindeki cesedi ile karşılaştı.

        Hemşire eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma girdiği ve düğünden dolayı borcu bulunduğu ileri sürülen Açıkgöz'ün intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Bu arada İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsisi yapılan Sadettin Açıkgöz'ün, cenazesi memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ