Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneğine giren hırsızlar, dernek kasasında bulunan paraları alarak kaçtı

        Aydın'ın Kuşadası İlçesi Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bulunan Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği lokaline gece yarısı giren kimliği belirsiz iki hırsız, kasadaki paraları aldıktan sonra kaçtı.

        Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Sezginer, "Sabah geldiğimiz dernek lokalimizin kasasının ters döndüğünü ve içinde hiç para bulunmadığını fark ettik. Kasayı düzeltip açtım ve boş olduğunu gördüm. Hırsızlık olabileceğini tahmin ederek güvenlik kameralarına baktım. Saat 3.19 da tetkik yapıldığını, camın birinin zorlanarak mandaldan çıkarıldığını ve içeri girildiğini izledim. Saat 3.26 da tekrar iki kişi olarak geldiler, kasayı açmaya çalıştılar. Burada açamayınca içeri girdiler. Biri ışık tutarken diğeri 5 dakikada kasayı açtı. Ardından masamın çekmecelerini zorlayan kişiler çekmeceleri açamayınca çıkıp dışarıda bekleyen üçüncü kişi ile birlikte uzaklaştılar" dedi.

        Bu arada, güvenlik kameralarını inceleyen Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

        AHT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ