Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş:Senin Kürdün Mehmet Metiner'dir. Sana bin kere helal hoş olsun. Onları al tepe tepe kullan.

        ‘Kürt sorunu yoktur’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sert sözlerle eleştiren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,” Senin Kürt sorunun bitmiş olabilir. Çünkü senin Kürdün Mehmet Metiner'dir. Sana bin kere helal hoş olsun. Onları al tepe tepe kullan.” dedi.

        HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Hakkari'deki nevruz programına katıldı. Kalabalığa seslenen Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklendi.

        İşte Demirtaş’ın konuşmasından satır başları;

        Cumhurbaşkanına kalsa barış zaten gelmiş. 'Daha ne istiyorsunuz' diyor. Biz senden bir şey istemiyoruz. Allah bizi ve bizim halkımızı senin gibilerinin eline düşürmesin yeter. Bunların anlayışları yukarıdan kendilerini sultan olarak, padişah olarak bize sanki sadaka dağıtır gibi daha ne verelim diyor. Sen kimsin ki bize ne veriyorsun. Biz senden bir şey istedik mi? Bizim anadilimiz anamızdan doğduğumuz gibi bizin hakkımızdır. Bakın dün Karadeniz'den arkadaşlarımız meclis grubumuzdaydı.

        “İSTEYECEĞİMİZ BİR ŞEY KALMAMIŞTIR”

        Bugün Rize'nin poşisi omuzumda. Rizenin selamları, Karadeniz'in selamları Hakkari'ye ulaşıyorsa bizim bu ülkenin Cumhurbaşkanından isteyeceğimiz bir şeyimiz kalmamıştır. Senin Kürt sorunun bitmiş olabilir. Çünkü senin Kürdün Mehmet Metiner'dir. Sana bin kere helal hoş olsun. Onları al tepe tepe kullan.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ