Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ergenekon sanığı Hüseyin Görüm son yolculuğuna uğurlandı

        Cenazede gözyaşlarını tutamayan Hüseyin Görüm'ün eşi Filiz Görüm, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar gideceğim. Benim çocuğumu üzdüler, damlarda çürüttüler. Hiçbir suçu yoktu. Tüm gücümü kullanacağım dedi.

        Ergenekon Davası'nda 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Kuvayi Milliye 1919 Derneği'nin yöneticisi Hüseyin Görüm son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nde 2 aydır pankreas kanserinden dolayı tedavi gören ve dün hayatını kaybeden Hüseyin Görüm(53) için Maltepe Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Görüm'ün eşi Filiz Görüm, çocukları ve yakınları katıldı.

        "DAMLARDA ÇÜRÜTTÜLER"

        Hüseyin Görüm'ün eşi Filiz Görüm, cenazede gözyaşlarını tutamazken, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar gideceğim. Benim çocuğumu üzdüler, damlarda çürüttüler. Hiçbir suçu yoktu. Tüm gücümü kullanacağım dedi. Oğlu Atahan'ın da babasının fotoğrafına bakarak gözyaşı döktü. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından 4 çocuk babası olan Hüseyin Görüm'ün cenazesi omuzlarda taşınarak, cenaze aracına götürüldü. Görüm daha sonra Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        4,5 YIL TUTUKLU KALMIŞTI

        Ergenekon Davası'nda 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Hüseyin Görüm, dava kapsamında 4,5 yıl tutuklu kaldıktan sonra 4 Kasım 2011 tarihinde tahliye olmuştu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ