Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bonzai içip engelli genci işkence ederek öldürdü!

        Mahmud ARDA / BİNGÖL

        Bingöl'de engelli genç Hamit Tokuş, çalıştığı marketin sahbinin oğlu Z.B. tarafından işkence edilerek öldürüldü. Psikolojik rahatsızlıkları olduğu iddia edilen zanlı Z.B.'nin polislere "Ben Mehdiyim" dediği öğrenildi.

        Bingöl'de aldığı cüzi bir miktar harçlık karşılığında Merkez Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan bir markette çalışan Hamit Tokuş iddiaya göre isimli engelli gencin, çalıştığı market sahibinin oğlu Z.B. tarafından işkence ile öldürüldü.

        Madde bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen cinayet zanlısı Z.B., henüz öğrenilemeyen sebeplerden dolayı engelli gencin önce ellerini bağladı, sonra işkence ederek öldürdü. Markete giden müşteriler tarafından cinayetin farkedilmesi üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri zanlıyı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlı emniyete, zihinsel engelli gencin cenazesi ise Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

        Vücudunun farklı yerlerine delici aletle çok sayıda yara açılan Tokuş'un hunharca katledilmesi, mahallede büyük üzüntü yarattı. Mahallede markete yönelik girişimlerin engellenmesi için polis, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Cinayet zanlısı Z.B.'nin poliste verdiği ifadede "Ben Mehdiyim" dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ