Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kastamonu'da 5 Iraklı'nın yaşadığı evde yangın: 4 yaralı

        Yangın sırasında odada uyuyan Hamur Hayva, onu kurtarmak için içeriye giren 2 arkadaşı ve söndürme çalışmalarına katılan bir itfaiye eri yaralandı.

        Yangın, saat 09.30 sıralarında Topçuoğlu Mahallesi Kale Kapısı Sokak'taki 2 katlı evin alt katında çıktı. Elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu çıkan yangın, kısa sürede evi sardı. Yangın sırasında odada uyuyan Hamur Hayva, alevlerin arasında kaldı. Dışarıda bulunan arkadaşları Muhammed Abdurrahim ve Zai Alabde, Hamur Hayva'yı kurtarmak için içeriye girdi. Hayva, iki arkadaşı tarafından evden çıkarıldı.

        Vücudunda yanıklar oluşan Hamur Hayva ile dumandan etkilenen Muhammed Abdurrahim ve Zai Alabde, bir süre sonra gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Söndürme çalışmaları sırasında çatıdan başına tahta parçası düşen itfaiye eri Mustafa Serhat da hafif yaralandı.

        Yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla söndürüldü. Hastanede tedavi altına alınan 4 yaralıdan Hamur Hayva'nın sağlık durumunun ağır olduğu, diğerlerinin durumlarının iyi olduğu belirtildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ