Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bunalıma giren genç kendini 10. kattan boşluğa bıraktı

        Önce itfaiyenin açtığı hava yastığının üzerine, ardından yere düşen genç hafif yaralandı. Gencin düşüşü saniye saniye kameralara yansıdı. Çankaya İlçesi Emek Mahallesi’nde bulunan 10 katlı bir binanın çatısına çıkan Gökhan E., intihara teşebbüs etti.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, gencin atlamaktan vazgeçmesi için uzun süre dil döktü. Bina sakinleri de camlara çıkarak genci intihardan vazgeçirmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri ise binanın her iki tarafına, gencin atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı. Binanın, havalandırma boşluğunun bulunduğu kısmına geçen genç, bir süre korkuluklara tutunarak aşağı baktı.

        Polis, genci ikna edemeyince ailesini çağırdı. Devreye giren yakınlarının bütün çabalarına rağmen ikna olmayan Gökhan E., bir anda kendisini 10 katlı binanın çatısından boşluğa bıraktı. Gencin düşüşü saniyeler sürdü. Önce hava yastığının üzerine düşen genç, hava yastığından sekerek yere yuvarlandı. Olay yerinde hazır bekletilen sağlık görevlileri, Gökhan E.’ye müdahalede bulundu. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gencin bir süredir işsiz olduğu ve iş bulamadığı için bunalıma girdiği ileri sürüldü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ