Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gay sitesinde tanıştığı Mehmet Şahin S.’yi (44) öldüren inşaat bekçisi Abdurrahman Y. (43), yargılanmaya başladı.

        Neşet KARADAĞ / HABERTÜRK

        Şanlıurfa’da yaşayan Mehmet Şahin S., iddiaya göre, Adana’ya otomobil satın almak için geldi. En son eşi K.S.’ye telefon açıp, “Ben Abdurrahman Y.’nin evindeyim. ‘Ben öldüm’ dedi” ve bir daha Salmaş’tan haber alınamadı. Cinayet Bürosu, Mehmet Şahin S. ile Abdurrahman Y.’nin gay sitesinde tanıştıklarını belirledi. 362 saniyelik 76 kez telefonla görüştükleri, Abdurrahman Y.’nin 13 kez, ölenin ise 10 kez birbirlerine mesaj attıkları saptandı.

        24 Mart 2014’te Abdurrahman Y.’nin evinin bahçesindeki kanalizasyon iş makinesi ile açıldı ve bir poşetin içinde S.’nin kesik başı ile kemik haline gelmiş cesedi bulundu. Abdurrahman Y., mahkemede “Cesedin bahçemdeki foseptik çukuruna ne şekilde atıldığını bilmiyorum. Bülent ‘Birini öldürdüm. Para lazım’ demişti. Eşcinsel eğilimim de yok” diyerek arkadaşını suçladı. Tanık Bülent Benzer de, olayla ilgisinin olmadığını belirterek, “Sanık bana adam öldürdüğünü ve foseptik çukuruna attığını söylemişti. Sanığın olayı benim yaptığım yönündeki ifadesi de yalan” diye ifade verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ