Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başbakan Davutoğlu şehit Mehmet Selim Kiraz'ın oğluyla saf tuttu

        Cenazenin polis korteji eşliğinde camiye getirilişi sırasında polis araçları siren çaldı. Şehit savcı Kiraz'ın hakim, savcı ve avukat arkadaşları da cenazeye katılmak üzere camiye geldi. Bazı hakim ve savcıların üzerinde cübbelerinin olduğu görüldü.

        Şehit Savcı Kiraz'ın eşi Yasemin Kiraz ve babası Muhammet Hakkı Kiraz, avluda taziyeleri kabul etti. Kiraz'ın yakınlarının çok üzgün olduğu ve gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Kiraz'ın cenazesinin başında Kur'an-ı Kerim okundu.

        BAŞBAKAN DAVUTOĞLU YANINA ÇAĞIRDI

        Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın Eyüp Sultan Camii'nde düzenlenen cenaze törenine oğlu da katıldı. Başbakan Ahmet davutoğlu, şehit savcının oğlunu yanına çağırdı ve yan yana cenaze namazında saf tuttular.

        Dedesi Hakkı Kiraz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanında saf tutan acılı oğul, şehit babasının cenaze namazını kılarak tüm Türkiye'yi hüzne boğdu.

        Tüm girişlerinde güvenlik kordonu oluşturulan camiye gelen vatandaşlar ile basın mensupları, kontrolden geçirilerek avluya alındı.Polislerin, caminin minarelerinden alanı gözlediği görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ