Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP, 7 Haziran’da “Yaşanacak bir Türkiye” sloganıyla oy isteyecek

        Düzgün KARADAŞ / HT GAZETE

        CHP’nin seçim sloganı görücüye çıktı. CHP’nin “Yaşanacak bir Türkiye” ana sloganı ile 17 Aralık’a gönderme yaparak, “Gelin oy verin; esnafın, gençlerin, çocukların, çiftçinin, emeklinin sorunlarını sıfırlayalım” sloganı ilk olarak parti teşkilatlarına ve vatandaşlara dağıtılacak el broşürlerinde kullanıldı. Söz konusu broşürlerin tümünde “Ayrıca...” başlığı altında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şu sözlerine yer verildi:

        SÖZ VERİYORUM: Ayrıca... Ekonomik sorunların yanı sıra ayrımcılık, kutuplaşma, adaletsizlik, hukuksuzluk, vicdansızlık, eşitsizlik, sevgisizlik, saygısızlık, kabadayılık, kadına şiddet, kincilik, hoşgörüsüzlük ve zorbalık da sıfırlanacak. Millet bıktı usandı artık. ‘Yaşanacak bir Türkiye’ sözü veriyorum.

        KADRO HAZIR: Biz CHP olarak hazırız. Programlarımız, kadrolarımız hazır. Ülkeye, milletin çok özlediği, ekonomik refahı, eşit ve adil hak dağılımını, iç ve dış barışı, onurlu duruşu, birliği, beraberliği getirmeye geliyoruz. Az kaldı. ‘Yaşanacak bir Türkiye’ geliyor.

        BİR OLALIM: Yeter ki bir olalım, birlik olalım. Kuşku duymadan, “Acaba?” demeden, üşenmeden, yorulmadan, bölünmeden, milletçe birbirimize tutunarak, önünde durulmaz bir büyük güç olarak, bu ülkeye gerçek millet iktidarını getirelim. ‘Yaşanacak bir Türkiye’ bizlerin eseri olacaktır.

        Partisinin açıkhava toplantılarını 11 Nisan’da İstanbul Kartal mitingiyle başlatacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 19 Nisan’da da seçim bildirgesini Ankara’da yapacağı geniş katılımlı bir toplantıyla kamuoyuna açıklayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ