Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'li 312 milletvekiline değeri 1.000 TL olan Armani marka kol saati hediye edecek

        TBMM, seçim öncesinde son hafta çalışmasını yaparken, kulisler milletvekillerinin veda konuşmalarına sahne oluyor. AK Parti’de aday olmayan 9 isim çıktığında 235 kişiyi liste heyecanı sararken, 3 dönemlik 68 milletvekilli 7 Haziran’a kadar halen görevlerinde olmalarına rağmen son kez Genel Kurul çalışmalarına katılıyorlar.

        ÖZEL AK PARTİ ARMASI

        3 dönemlik milletvekilleriyle birlikte bu dönem siyaset yapan 312 milletvekiline, yaklaşık değeri bin TL olan Armani marka kol saati hediye edilecek. Saatlerin arkasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun imzası bulunacak. Ayrıca, özel olarak hazırlanan ve istiklal madalyasını anımsatan AK Parti arması da verilecek.

        ODALARI BOŞALTMAYA BAŞLADILAR

        3 dönemlik milletvekillerinin bazıları, haziran ayını beklemeden aceleci davranarak, odalarını boşaltmaya başladı. Eski Bakan Suat Kılıç odasını boşaltırken, fotoğraflarını paylaştı ve “Meclis’teki odamda son kez” mesajını gönderdi. Aday olmayan milletvekillerinin bir kısmının Ankara’da evini satışa çıkardığı, bazılarının da mobilyalı daire olarak kiraya vermeye hazırlandığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ