Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da son mesajını yazıp Setbaşı Köprüsü'nden böyle atladı

        Uğur USLUBAŞ / BURSA

        Bursa'da intihar içinSetbaşıKöprüsü'ne çıkan bir genç, işten ayrıldığı için evlilik teklifini kabul etmeyen kız arkadaşına son mesajını yazıp kendini boşluğa bıraktı. Gencin düşme anı amatör bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Gencin atlamasından saniyeler önce kimliği belirsiz bir kişinin "Orası çim, atlayabiliyorsan buradan atla" dediği, gencin bu sözleri duyduktan sonra kendisini boşluğa bırakması dikkat çekti. "Atlayabiliyorsan buradan atla" sözünü bir polisin söylediği öne sürüldü.

        Olay dün saat 17.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesiSetbaşıKöprüsü'nde meydana geldi. 26 yaşındaki Fatih K., bir süre önce işten ayrıldı. Daha sonra kız arkadaşına evlenme teklif etti. Ancak kız arkadaşı "Sen işsizsin, seninle işsizken evlenmem" diyerek reddetti. Bunun üzerine bunalıma giren Fatih K., kız arkaaşıyla telefonda tartıştıktan sonra, herkesin şaşkın bakışları arasındaSetbaşıköprüsünün korkuluklarına çıktı. Vatandaşların ve olay yerine gelen polislerin ikna çabalarına rağmen Fatih K., tek elle parmaklıklara tutunurken tek eliyle de telefonundan mesaj yazdı. Fatih K., bir süre mesajlaştıktan sonra kendini boşluğa bıraktı.

        AYAKLARI KIRILDI

        Dere yatağına düşüp ayakları kırılan gencin kurtarılması için polis, itfaiye, UMKE ve 112 acil servis ekipleri seferber oldu. Sedye ile yukarı kadar taşınan Fatih K., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        DÜŞME ANI GÖRÜNTÜLENDİ

        Öte yandan olay anında genci cep telefonlarıyla görüntülemeye çalışan vatandaşların "buradan atlarsa en fazla ayağı kırılır" şeklinde tahminde bulundukları görüldü. Gencin köprüden düşme görüntüleri amatör bir kamera tarafından kaydedilirken, görüntülerde bir kişinin "Orasının altı çim, oradan atlarsan bir şey olmaz, atlayabiliyorsan buradan atla" demesi ve ardından gencin kendisini köprüden aşağıya bırakması dikkat çekti.

        "POLİS 'ATLAYACAKSAN BURADAN ATLA' DEDİ"

        Öte yandan Semanur C. adlı kadın, göz yaşları içerisinde olay sırasında bir trafik polisinin gence "Atlayacaksan atla şov yapma, atlayabiliyorsan buradan atla" şeklinde seslendiğini iddia etti. Bunun üzerine diğer polisler, kameralar önünde polise bu şekilde ithamda bulunmasının yanlış olduğunu söyleyip şikayetçi olması gerektiğini söyledi. Şikayetçi olmak istediğini belirten kadın, polis aracına bindi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, hastaneye kaldırılan Fatih K.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, görüntüdeki sesi tespit için çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ