Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cizre'de polis yayaya çarpınca ortalık karıştı

        Cizre İlçesi'nde akşam saatlerinde, Orhan Doğan Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 45 yaşındaki Nezahat Neganlı'ya, kavşağa hızla giren 73 A 3935 plakalı akrep denilen polis zırhlı aracı çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan Neganlı, yere yığılırken, kadının çevresinde toplanan bir grup, araç içindeki polislere tepki gösterdi.

        Grupla polislerin tartışmasının büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Bu sırada yaralı Nezahat Neganlı, yaklaşık 15 dakika yerde kıvranarak ambulans bekledi. Olay yerine gelen ambulansla Neganlı, Cizre Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Nezahat Neganlı'nın vücudunda kırıklar oluşurken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        Yaralının hastaneye kaldırılması ile birlikte polis zırhlı aracı olay yerinden ayrıldığı sırada, başka bir araca daha çarptı. Ancak şans eseri yaralanan olmadı.

        Olay yerine trafik ekiplerinin gelmemesini ve zırhlı araca cezai işlem uygulanmamasına tepki gösteren kalabalık, önce polisle tartıştı, ardından kazaya neden olan polis aracını devirmeye çalıştı. Olayların büyümesini engellemek amacıyla polis, kalabalığa gaz bombasıyla müdahale etti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ