Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Viyadük cinayetinin altından yasak ilişki çıktı

        Mustafa ŞEKEROĞLU / İSTANBUL

        Ağabeyinin imam nikâhlı eşi ile gönül ilişkisi olduğu belirlenen katil zanlısı, Bingöl’de yakalandı. İstanbul polisine 5 gün önce gelen bir ihbarda Bayrampaşa Sağmalcılar Viyadüğü altında bir kadın cesedi olduğu bildirildi. Olay yerine giden polis, cesedin 21 yaşında S.Ş. adlı kadına ait olduğunu belirledi. S.Ş.’nin boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

        Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri S.Ş.’nin, Ağrı nüfusuna kayıtlı olduğunu ve orada imam nikâhlı eşi bulunduğunu belirledi.

        S.Ş.’nin öldürülmeden 4 gün önce Ağrı’dan kayınbiraderi H.Ç. (26) ile birlikte İstanbul’a geldiği, kayınbiraderin olaydan sonra ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Polis, şüphelinin İstanbul dışına kaçtığını tespit etti. Otogardan otobüsle Bingöl’e gittiği belirlenen katil zanlısı, asker arkadaşının evine giderken yakalandı.

        AĞABEYİNİN EŞİYLE İLİŞKİ

        Bingöl’den uçakla İstanbul’a getirilen katil zanlısı H.Ç.’nin ağabeyinin imam nikâhlı eşi S.Ş. ile gönül ilişkisi olduğu, ikilinin 7 Nisan günü İstanbul’a kaçıp tanıdıklarının yanında kaldığı belirlendi. Olay günü ise ikili arasında tartışma çıktığı, H.Ç.’nin S.Ş.’yi boğarak öldürdüğü tespit edildi. Adliyeye sevk edilen H.Ç. tutuklanarak cezaevine konuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ