Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 46 yaşındak Ender M., eski eşi Yaşare K.'yı başkasıyla ilişkisi olduğu gerekçesiyle boğarak öldürdü.

        Mustafa ŞEKEROĞLU/HABERTÜRK

        Cinsel istismar suçundan poliste kaydı olan 46 yaşındak Ender M., eski eşi Yaşare K.'yı başkasıyla ilişkisi olduğu gerekçesiyle boğarak öldürdü. 3 çocuk annesi kadının katil zanlısı, polise teslim oldu.

        İstanbul Sultangazi Polis Merkezi'ne önceki akşam gelen Ender M. "Eski karımı öldürdüm" dedi. Ender M.'nin itirafı üzerine, polis olayın gerçekleştiği iddia edilen Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki eve gitti. Kapıyı çilingirle açan polis, Yaşare K.'nın cesedini buldu.

        Kadının, boğularak öldürüldüğü tespit edilirken Ender M., Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Yaşar K. ile 7 yıl evli kaldığını anlatan katil zanlısı, 3 çocukları olduğunu söyledi.

        Ender M. "Ayrıldıktan bir süre sonra tekrar görüşmeye başlamıştık. Pazar günü telefonla aradım, konuştuk. Konuşmadan sonra cep telefonunu kapatmayı unuttu. Açık kalan cep telefondan başka erkeklerle görüştüğünü ve konuştuğunu duydum. Sinirlendim. Olay günü de bu nedenle tartıştık ve boğarak öldürdüm" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ