Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sosyal medyada Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, katalog çekimleri için geldikleri Denizli’de kaza yaptı

        Bir firmanın katalog çekimi için sabah saatlerinde Denizli’ye gelen beyaz travertenler üzerinde çekimlerini tamamlayan Cicişler olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşler Çardak Havalimanı’na hareket etti.

        Saat 17.00 sıralarında Denizli-Ankara Karayolu’nda Cicişlerin de içinde bulunduğu otomobil havalimanı yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkıp, savrularak kaza yaptı. Otomobilde bulunan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

        İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Esra-Ceyda Ersoy kardeşler ambulansla Çardak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Esra-Ceyda Ersoy kardeşler tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kazanın ardından Ceyda kardeşi Esra’nın ambulansta çektiği fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ