Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP’li Vural konuştu, oğlu ‘Periscope’tan yayın yaptı

        Seyhan KURTMAN/İZMİR

        MHP İzmir İl Başkanlığı’ndaki basın toplantısına, seçim kampanyasına destek veren oğulları Oğuz ve Yavuz Vural da katıldı.

        Oğuz Vural, babasının açıklamalarını Twitter’ın görüntülü uygulaması Periscope ile canlı yayınladı. Oktay Vural, “Twitter’ın Periscope uygumasını ilk kez denedik. Bundan sonraki çalışmalarımız da canlı olarak yayınlanacak. Çocuklarım da seçim çalışmalarımıza destek verecek” açıklamasını yaptı.

        Vural toplantıda Papa’nın “soykırım” açıklaması ile AP’nin “soykırım” kararına sert tepki gösterdi, “Türk mileti olarak insanlık suçumuz yoktur. Kara çalan bu karara referans olan AKP hükümetleridir. Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun özürleri soykırım ifadesinin kapısını aralamış, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni soykırım yalanıyla karşı karşıya bırakan uluslararası bir saldırıyı meşrulaştıracak dönemi açmıştır” dedi.

        Ağrı olayına değinen ve eski İçişleri Bakanı Efkan Âlâ’nın da Ağrı’daki çatışmayla ilgili jandarmayı koordine ettiği iddialarını hatırlatan Vural, “Jandarma Genel Komutanlığı bu iddialara cevap vermelidir. Millevekili bile olmayan bir kimse hangi sıfatla, orada ne yapmıştır?” diye sordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ