Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Şanlıurfa'da çiftçiler Ak Partili adayların önünü kesti

        Adayların kent merkezine indiği sırada çiftçiler sorunlarını dile getirebilmek için konvoyun önünü kesti. Araçlarından inen adaylar çiftçilerin sorunlarına çözüm bulacaklarının sözünü vererek yollarına devam etti.

        Bu sabah saatlerindeŞanlıurfa' GAP Havaalanına gelenŞanlıurfaAk Parti Milletvekili Adayı Nurettin Nebat ve beraberindeki adayları karşılama programında büyük bir izdiham yaşandı. GAP Havaalanında,ŞanlıurfaAk Parti Milletvekili Adayları,ŞanlıurfaAk Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç veŞanlıurfaİlçe Belediye Başkanları bir araya geldi.

        GAP Havaalanında bir araya gelenŞanlıurfaAk Parti yönetimi veŞanlıurfaMilletvekili Adayları bir süre sohbet ettikten sonra konvoy şeklinde şehir merkezine doğru hareket etti.

        ŞanlıurfaMerkez'e doğru giden milletvekili konvoyunaŞanlıurfa'nın çiftçileri ve esnafları engel olmaya çalıştı.ŞanlıurfaKarayolunda arabasından inen Ak Parti Milletvekili Adayı Nurettin Nebati, çiftçi ve esnafların sorunlarını dinledi. Çiftçilere, sorunlarınıza çözüm bulacağız diyen Nebati, korumaları eşliğinde yola devam etti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ