Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Davutoğlu'ndan CHP'nin seçim bildirgesine ilk yorum: Kılıçdaroğlu'nun taahütlerinin karşılığı yok

        Levent-Rumeli Hisarüstü Metro hattının açılış töreninde Başbakan Ahmet Davutoğlu bir konuşma gerçekleştirdi.Davutoğlu konuşmasında özetle şunları söyledi:

        Bugün benim için çok özel bir gün. Çamur deryasından gidilen yollar 1994'te İstanbul'un da Türkye'nin de kaderi değişmeye başladı. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız belediye başkanı oldu. Ak Parti'nin iktidara gelmesiyle oluşan fark bir yüzyılın geçmesi kadar büyük bir farktır.

        2019'a kadar raylı sistemin uzunluğu 436 kilometreye çıkacak. Bu bizim İstanbul'a taahhüdümüzdür.

        'KILIÇDAROĞLU'NUN TAAHHÜTLERİNİN KARŞILIĞI YOK'

        Bugün bir ders de Kemal Kılıçdaroğlu aldı. Her şeyi derdi de millet demeyi bilmezdi, demeyi öğretttik. Seçim bildirgesini okudu. Bildirgenin özü halka sosyal yardım vaat ediyor. Aynı Kılıçdaroğlu biz yardım götürürken 'Kömürle makarnayla halkı kandırıyorlar' diye eleştiren Kılıçdaroğlu... Dersini almış şimdi sosyal yardım vaadinde bulunuyor. Verdiği taahütlerin karşılığı yok. Nerede dediğimizde de noteri gösteriyor.

        'YÜZDE 35'LE İKTİDARA GELEMEYECEĞİNE GÖRE...'

        Bol kepçeden harcıyor çünkü 7 Haziran'da iktidara gelemeyeceğini biliyor. '4 yıl verin' diyor çünkü gelecek ve SSK'daki gibi bizim doldurduğumuz hazineyi boşaltıp gidecek. Kendi 'En büyük hedefim yüzde 35' diyor, Yüzde 35'le iktidara gelinmeyeceğine göre bugünkü sözlerinin bir anlamı var mı?

        'KAĞITHANE'YE KAĞITTEPE DER'

        Bizim altından metro geçirdiğimiz bu hatları Kılıçdaroğlu bilmez, Kağıthane'ye Kağıttepe der. Seçim beyannamesinde verdiği rakamları da oyun zannediyor. O rakamların karşılığını bulmak için 24 saat çalışan Ak Parti kadroları lazım. Paralelciler ve üst akıl ne diyorsa onu oynayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ