Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hareket halindeki otobüsün şoförüne yumruklu saldırı güvenlik kamerasına yakalandı

        Ereğli-Gülüç arası yolcu taşımacılığı yapan 67 M 8069 plakalıotobüsşoförü Cemal Kurtal, dün saat 18:45 sıralarında inmek isteyen Yılmaz B.’ye arka kapıyı kullanmasını istedi.

        Arka tarafın dolu olduğunu ve ön kapıdan inmek isteyen Yılmaz B. ile Kurtal arasında tartışma çıktı. Kurtal,otobüsfirmasını arayarak içerdeki güvenlik kamerasının kayıtta olmasını istedi. Bunun üzerine Yılmaz B., hareket halindekiotobüste Kurtal’ın yanına gelerek yumruk attı. Yolcuların büyük panik yaşadığı olayda Kurtal,otobüsü durdurdu.

        Yılmaz B., yolcular tarafındanotobüsten indirildi. Bir süre daha devam eden tartışmanın ardından Yılmaz B.,otobüsün yanından uzaklaştı. Cemal Kurtal ise polis merkezine giderek şikayette bulundu. Polis, Yılmaz B.’nin bulunması için çalışma başlattı.

        GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

        Yolcu ile şoförün yaşadığı tartışmaotobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Yılmaz B.’nin hareket halindekiotobüsün şoförüyle tartıştıktan sonra attığı yumruk görülüyor. Olay sonrası yolcuların korkarakotobüsten inerken, Yılmaz B., vatandaşlar tarafındanotobüsten uzaklaştırılıyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ