Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Abdulhadi Akaydın'ın kuzeni kaçırıldı

        AK Parti Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın'ın kuzeni ve ilçede çiftçilik yapan Yemlihan Aydın'ın, bugün saat 09.00'da kimliği belirsiz silahlı 4 kişi tarafından kaçırıldığı bildirildi.

        AK Parti Diyarbakır eski milletvekilli olan ve yeni dönemde de milletvekili adayı olan Ali İhsan Merdanoğlu, olayı doğrulayarak soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Merdanoğlu şöyle dedi:

        "İlçe başkanımızın kuzeni Yemlihan Aydın, sabah saat 09.00'da evinden çıkarken, siyah renkli bir panelvanla evin önüne gelen silahlı ve 3 veya 4 kişi odukları belirtilen kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılmıştır. Olay hemen güvenlik güçlerine haber verilmiş. Polis, kaymakamlık bu olayın takipçisidir araştırıyorlar. Bu olayın siyasi yönü olup olmadığı belli değil. Kaçırılan kişinin kendi halinde bir kişi olduğunu öğrendik. Para, pul ilişkisi mi, siyasi mi henüz belli değil. Ama her ne olursa olsun hiç bir gerekçe silahla adam kaçırmayı gerektirmez. Dediğim gibi soruşturma devam ediyoruz. İnşallah herhangi kötü bir olay olmadan kaçırılan Yemlihan Aydın serbest bırakılır."

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ