Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Muammer Güler'den TBMM'ye ilginç veda

        Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, boş genel kurul salonunu bir süre izledikten sonra el sallayarak duygusal bir şekilde veda ettiği görüldü.

        7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle 4 Nisan günü tatile giren TBMM Genel Kurulu, bugün TBMM'nin 95'nci açılış yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Genel Kurul özel oturumla açıldı. Birleşimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özel locadan izlerken, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de katıldı. HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ise katılmadı. HDP adına konuşmayı Grup Başkanvekili İdris Baluken yaptı.

        Konuşmaların tamamlanmasının ardından birleşimi yöneten TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 7 Haziran Milletvekilliği Genel seçimleri nedeniyle birleşimi kapattı. Ardından 7 Haziran seçimlerinde aday olamayacak bazı milletvekilleri kürsüde hatıra fotoğrafı çektirdi. Genel Kurul çalışmasını izleyen ve daha önce başının açık olduğu bilinen Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık'ın başını bugün kapattığı görüldü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ