Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Evden 10 kamyon çöp çıktı

        Pazarcık Mahallesi sakinlerinin ihbarı üzerine harekete geçen Saray Belediyesi Temizlik İşleri personeli, Saray Belediyesi Çevre Mühendisliği ve Zabıta Ekipleri, hurda ve çöp yığınları ile yaşanmaz hale gelen 60 yaşındaki Hamiyet T.'nin evi ile karşılaştı.

        Alınan özel izinle, polis ekiplerinin gözetiminde Saray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler evin tüm odalarında ve bahçesinde uzun süredir beklemekte olan katı atıkların dışarı çıkarılması için çalışma başlattı.

        Evsel atık, çöp, karton kutu, cam şişe, plastik ve teneke kutuların dışarı çıkarılması ve temizlenmesi için çalışan ekipler, yaklaşık 6 saatlik uğraşın ardından çöp evden 10 kamyon çöp çıkardı. Belediye ekipleri tarafından boşaltılan çöpler kamyona doldurularak götürüldü.İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler çöplerin temizlenmesinin ardından evde ilaçlama yapmak için çalışma başlattı.

        Yaklaşık 10 yıl önce eşini kaybeden Hamiyet T.'nin o zamandan itibaren çöp toplamaya başladığı, evinde biriken çöpler yüzünden eve giremediği, evinin bahçesinin bir köşesinde yatıp kalktığı ve maddi durumunun da iyi olduğu iddia edildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ