Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 62. Hükümet'in son bakanlar kurulu Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanıyor

        Son olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu üyeleri bu kez Başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde bir araya gelecek. 62. Hükümet'in son bakanlar kurulu toplantısı saat 15.30'da başlayacak.

        PARALEL YAPI, SEÇİM GÜVENLİĞİ

        Çankaya zirvesinde gündem yoğun... Paralel yapı iddiaları kurulun önemli konu başlıklarından birini oluşturuyor. Toplantıda, bu konuyla ilgili bakanlıkların yaptığı çalışmalara ilişkin Başbakan Davutoğlu'nmun daha önce istediği rapor masada olacak. Kabine toplantısında, 7 Haziran seçimlerine giderken seçim güvenliğinin ele alınması da bekleniyor.

        Bakanlar Kurulu'nun bir başka önemli başlığı ise 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddiaları... Papa'nın ardından bazı Avrupa ülkeleri tarafından dile getirilen iddialarla ilgili ABD'de bulunan Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun kabineyi bilgilendirmesi bekleniyor.

        Öte yandan toplantı 62. hükümetin son bakanlar kurulu toplantısı olacağı için Başbakan Ahmet Davutoğlu, akşam kabine üyelerine yemek verecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ