Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul'da elektrik kesintisi (1 Mayıs) İstanbul'da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler

        Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, tesis yatırım, bakım ve onarım nedeniyle Fatih'in Kocamustafapaşa Mahallesi'nin Koca Mustafapaşa, Kuva-yi Milliye caddeleri ile Şehit Turan Topal, Berber Şefik, Emirler Çeşmesi, Kader, İzci Türk, Şırlayan, Cambaziye Mektebi sokaklar ve civarına saat 15.00-19.00 arasında elektrik verilemeyecek.

        Fatih'te Süleymaniye Mahallesi'nin Tesbihçi, Ağızlıkçı, Mangalcı, Şahande sokaklar ile İsmetiye Caddesi ve civarı saat 10.00-14.00, Mevlanakapı Mahallesi'nin Mevlana, Küçük Saray, Yayla caddeleri ile Hasırcı Melek, Necef, Asmalı Aktar, Katip Murta Cami, Çorlulu Alipaşa, Masar Efendi, Kaşıkçı Mektebi, Şeyh Celal sokaklar ve civarı saat 19.00-22.00, Taya Hatun Mahallesi'nin Bezciler, Celal Ferdi Gökay, Sultan Mektebi, Aynacılar, Kılıçlar, Mahmutpaşa, Raştıkçı sokaklar ve civarı saat 09.00-12.00 arasında elektrik alamayacak.

        Eyüp'ün Defterdar Mahallesi Fıçıcılar ve Samancılar sokakları ile Otakçılar ve Eyüp Bulvarı caddeleri ve civarında 08.30-19.30, Küçükçekmece'de Kartaltepe Mahallesi'nin Özbey, Dilek, Hisar, Tezcan, Değer, Ayla, Yalçın, Karadeniz, Şirin, Güler sokakları ile Köyümkent Blokları 08.00-18.00 saatlerinde, Şişli'de 19 Mayıs Mahallesi'nin 19 Mayıs Caddesi ile Şeker, Yaşar Doğu, Mumcu, Al Karanfil, Dr. Hüsnü İsmet Öztürk, Hamit Kaplan sokaklarına 09.00-15.00 saatlerinde elektrik verilmeyecek.

        Esenyurt'ta ise Atatürk Mahallesi'nin Saka, Kendir, Papağan sokakları ve civarında 08.00-18.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ