Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 1 Mayıs nedeniyle İstanbul'da birçok yol kapatıldı

        İBB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Şehir Hatları Seferleri normale dönmüştür. Metrobüs seferleri tüm istasyonlarda yeniden hizmet vermeye başlamıştır" denildi.

        İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da "Trafikle alakalı tedbirlerimizin büyük bölümünü saat 18.00 itibarıyla kaldırıyoruz. Saat 18.00'den sonra Levent-Yenikapı metrosu, Tünel, Tepebaşı-Şişli arasındaki yol ile finiküler hariç trafikteki alınan yol tedbirlerinin tamamı kaldırılacak. Taksim Meydanı ikinci bir emirden sonra açılacak. Taksim Meydanı'ndaki tedbirlerimiz devam edecek" açıklamasını yaptı.

        Taksim Meydanı saat 21.15 sıralarında yaya, 22.05'te de araç trafiğine açıldı.

        Beşiktaş'ta polisler ile göstericiler arasında gün boyu devam eden gerginliğin sona ermesinin ardından, yollar belediye ekipleri tarafından temizlendi. Barbaros Bulvarı ile Beşiktaş'a çıkan yollar yaklaşık 10 saat sonra trafiğe açıldı.

        Beşiktaş'ta 1 Mayıs nedeniyle sabah saat 06.00'dan itibaren kapatılan yollar, yaklaşık 10 saat sonra yeniden trafiğe açıldı. Polisler ile göstericiler arasında gün boyu devam eden gerginliğin sona ermesinin ardından, yollar belediye ekipleri tarafından temizlendi.

        1 Mayıs'tan geriye kalan taş, şişe, gaz kapsülü ve flamalar temizlik ekipleri tarafından toplandı. Olaylar sırasında bazı telefon kulübelerinin camlarının kırıldığı görüldü. Gün boyu kapalı olan Barbaros Bulvarı ile Beşiktaş'a çıkan yollar da, temizlik çalışmasının ardından yaklaşık 10 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ