Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Partili adaylardan HDP'ye ziyaret

        Hastane Caddesi'nde bulunan AK Parti seçim bürosunda bir araya gelen AK Parti Van Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Burhan Kayatürk ile diğer milletvekili adayları Faruk Alpaslan, Hamdullah Şevli ve Özge Burak Değer, beraberlerindeki bir grup partili ile esnafı ziyaret etti.

        Vatandaşlar ve esnafla görüşerek karanfil dağıtan AK Partililer, Büyük Halk Pazarı'nda iş yerleri bulunan bir grup esnafın tepkisiyle karşılaştı. Kendilerine dağıtılan karanfilleri yere atarak milletvekili adaylarını yuhalayan yaklaşık 20 kişilik gruba bazı AK Partililer tepki gösterdi.

        Her iki grup arasında yaşanan kısa süreli tartışma polis ekiplerinin araya girmesiyle son bulurken, ziyaretlerini sürdüren AK Parti milletvekili adayları, aynı cadde üzerindeki HDP seçim bürosuna gitti.

        HDP'liler tarafından alkışlarla karşılanan AK Partili adaylar, vatandaşlarla bir süre sohbet edip masalara karanfil bıraktı. Yaklaşık 10 dakika süren ziyaret sonrası HDP seçim bürosundan ayrılan AK Parti'liler, Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafı da ziyaret ederek 7 Haziran seçimleri için partilerine destek istedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ