Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Ardahan mitinginde konuşuyor.

        Davutoğlu konuşmasında; "Bir dev ayağa kalktı artık bu devi kimse dizi üstüne çökertemez. 2023'te dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağız" dedi.

        Başbakan Davutoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle;

        Milli birlik, beraberlik, özgürlük söz konusu olduğunda en önce Ardahan gelir.Ardahan'ı da Türkiye'yi de kucaklayan tek parti AK Parti'dir.

        -Birileri kimlik politikaları ile Türkiye'yi ayrıştırmak isteyebilir. Onların karşısında Ardahan da Türkiye'de tek yürek.

        - Türkiye'nin kaderini değiştirmek için gece gündüz çalıştık.

        - Bir dev ayağa kalktı artık bu devi kimse dizi üstüne çökertemez. 2023'te dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağız.

        -Buradan tüm Kafkas ülkelerine sesleniyorum: Kafkas barışı için elimizden geleni yaparız. Hiçbir güç karşısında boyun eğmeyiz.

        Bu Kılıçdaroğlu'nun milli şefi 146 azeri kardeşimizi Sovyetlere teslim etti. Bu da onun izinden gidiyor. Azerilere dönek dedirten bir fikrin temsilcisisiniz.Dün buraya gelmiş diyor ki, Ardahan'a ne yapılmış diyor? Ardahanlılar ne yapıldığını çok iyi biliyor.

        Diğeri de Demirtaş hani şu Kudüs Yahudilerin diyen Demirtaş. Buna sana Selahaddin demeyeceğiz dedik. Hemen olayı başka bir yere çekmiş.Demirtaş "Selahaddin" ismine ihanet etmiştir. Taksim ile Kabe'yi kıyaslamıştır.

        Hesap bilmeyen Kılıçdaroğlu diyor ki İstanbul'a Marmaray yaptılar. Ardahan'a ne yaptılar. Hey bre gafil. 70'li yıllarda kalmış solcu mantığıyla yatırımlarımıza karşı çıkıyorlar.

        Ardahan'a neler mi yaptık? Ardahan'da üniversite yoktu. Doğalgaz yoktu. Kim getirdi? 62 km yol duble yolu kim yaptı? Ardahan'da su tesisi yoktu. Şimdi onu da yapıyoruz.

        - Biz merhamet ve vicdan toplumunun neferleriyiz.

        - Biz Ardahan'a farklı bir vizyonla bakıyoruz. Ardahan'ı Kafkaslar'ın Hazar'ın Karadeniz'in geçiş güzergahı yapacağız.

        - Tarıma toplam 70 milyar TL destek verdik. Desteklediğimiz ürün sayısını 59'a çıkardık.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ