Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Bahçeli, ilk mitingini bugün Çankırı’da yapacak, ardından Kastamonu ve Sinop’ta da vatandaşlara seslenecek.

        Saliha ÇOLAK/ANKARA

        Bahçeli, ilk mitingini bugün Çankırı’da yapacak, ardından Kastamonu ve Sinop’ta da vatandaşlara seslenecek. Partisinin beyannamesini açıklamadan miting düzenlemeyen Bahçeli, bu süreçte güncel konularla ilgili mesajlarını yazılı açıklama veya Twitter üzerinden vermeyi tercih etmişti.

        Bahçeli, bugünden itibaren 7 Haziran seçimlerine yönelik mesajlarını doğrudan meydanlarda dile getirecek. “Bizimle Yürü Türkiye” sloganıyla vaatlerini anlatacak olan MHP Lideri, AK Parti ve CHP seçmeninin yanı sıra kararsızlardan da oy isteyecek, “Bir kere de bizi deneyin” diyecek. Bahçeli’nin, mitinglerinde özellikle çözüm süreci, bölünme tehlikesi, yoksulluk ve yolsuzluk konuları üzerinde durması bekleniyor.

        60 İLE GİDECEK

        Seçime 1 ay kala meydanlara inen Bahçeli için “hızlandırılmış seçim turu” hazırlandı. Bahçeli, bugün saat 12.00’de Çankırı Anıt Meydanı’nda, saat 15.00’te Kastamonu’da Kuzeykent Meydanı’nda, saat 18.30’da Sinop’ta Uğur Mumcu Meydanı’nda konuşacak. Aynı gece Ankara’ya dönecek olan Bahçeli, cuma, cumartesi ve pazar günleri Ege’ye giderek Manisa, Aydın ve İzmir’de miting yapacak. Bahçeli, 17 Mayıs’ta Adana-Mersin, 18 Mayıs’ta Kayseri-Kırşehir, 24 Mayıs’ta Ankara, 31 Mayıs’ta da İstanbul Yenikapı mitinglerinde halka seslenecek. Bahçeli’nin, 1 ay içinde toplam 60 ilde miting yapması hedefleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ