Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan 103 yaşındaki Fatma Kozalı, süt annelik yaptığı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile gurur duyuyor.
        1

        Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşayan 103 yaşındaki Fatma Kozalı, süt annelik yaptığı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile gurur duyuyor.

        2



        Sarıabat Mahallesi'ndeki tek katlı evde kızı Kübra İmal (65) ve 3 torunuyla yaşayan Kozalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlu gibi sevdiği Zeybekci'ye yaklaşık 2 yıl süt anneliği yaptığını söyledi.


        3

        Bakan Zeybekci'nin, Denizli'ye geldiğinde kendisini ziyaret ettiğini anlatan Kozalı, ''Ailesi tütün yaparken yanımızda oynardı. Nihat oğlum 5 kere geldi yanıma, Allah ondan razı olsun. Her eksiğimi tamamladı. Oğluma çok çok selam söylemek istiyorum'' dedi.

        4

        Zeybekci'yi çok özlediğini ifade eden Kozalı, ''Televizyona ne zaman çıksa, sesini duysam gururlanıyorum. Onu öz evladım gibi tutuyorum. Bir anne olarak onunla çok gururluyum. Zeybekci televizyona çıktığı zaman 'Bak senin kara oğlan çıktı' dediklerinde oynayasım geliyor" ifadelerini kullandı.

        5

        Kozalı, 3 çocuk, 46 torun sahibi olduğunu belirterek, uzun yıllar çalıştığını, yaşlılığı nedeniyle yürümekte zorluk çektiğini kaydetti.

        6

        Eşinin ölümünden sonra kızı Kübra'nın yanında kalmaya başladığını bildiren Kozalı, ''Kübram, hayattaki en büyük hediyem. Beni başkasına muhtaç etmedi, gözü gibi bakıyor'' diye konuştu.

        7

        Bütün annelere sağlıklı ömür dileyen Kozalı, onlardan ''evlatlarına çok güzel bakmalarını'' istedi. Kozalı, tüm annelerin Anneler Günü'nü de kutladığını söyledi.

        8

        “ONU ÇOK SEVİYOR”

        Kübra İmal ise eşinin 35 yıl önce hayatını kaybetmesinin ardından, 3 çocuğunun yanı sıra annesine bakmaya başladığını belirterek, ''Annemi bir dakika görmesem bir yanım eksik kalmış gibi oluyor. Çocuklarım ve annemin tüm ihtiyaçlarını çalışarak karşılıyorum'' dedi.

        9

        Annesinin kendisi için verdiği mücadeleyi bir an olsun unutmadığını dile getiren İmal, şunları kaydetti:

        10

        ''O beni büyüttü, gecesini gündüzüne katarak bana baktı. Nasıl o annelik duygusuyla beni büyüttüyse, ben de evlatlık duygusu ve sorumluluğuyla anneme adeta çocuğum gibi bakıyorum. Allah'a şükür kendi ihtiyaçlarını da giderebiliyor. Sadece yürürken zorlanıyor.”

        11

        “Günün çoğunu dua ederek, bazen de ziyaretine gelen komşularla sohbet ederek geçiriyor. Günde 3 kez dışarı çıkarıyorum. Sıcak günlerde güneş banyosu yaptırmayı ihmal etmiyorum. Allah eksikliğini vermesin.''

        12

        İmal, küçüklüğünden beri tanıdıkları Bakan Zeybekci'nin, Denizli'ye geldiğinde fırsat bulursa evlerini ziyaret ettiğini dile getirdi.

        13

        Zeybekci'nin annesine çok özel bir muhabbet beslediğini anlatan İmal, ''Bakanımız, annem Balıkesir'in Edremit ilçesinden geldikten sonra sık sık ziyaretine geldi."

        14

        "Anem Bakanımıza zamanında süt anneliği yapmış, onu çok seviyor'' diye konuştu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ