Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Evinde ölü bulunan genç şarkıcı Değer Deniz'in katili tanıdık!

        Mustafa ŞEKEROĞLU/İSTANBUL

        Sıraselviler Kuloğlu Mahallesi Güllabici Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın 1'inci katında oturanDeğerDeniz'den kardeşi OrhanDeniz, iki gün boyunca haber alamadı.

        Bunun üzerine kardeşDeniz, önceki gün saat 21.00 sıralarında ablasının evine geldi. Kapının açılmaması üzerine de çilingir çağırıp, içeri girdi. Ancak ablasının koridorda elleri telefon şarjı kablosuyla bağlı cesedini buldu.

        ÇANTA KORDONU İLE BOĞULMUŞ

        Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve ilçe ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede 39 yaşındaki kadının çanta kordonu ile boğularak öldürüldüğünü belirledi.

        KAPI ZORLANMAMIŞ

        Olay Yeri İncelem ekipleri detaylı parmak izi çalışması yaparken güvenlik kamera

        görüntüleri incelemeye alındı. Müzisyenliğin yanı sıra lüks otellerde Masaj Terapi Danışmanlığı da yaptığı öğrenilenDeniz'in polis en son görüştüğü kişileri araştırıyor. Kapıda herhangi bir zorlamanın olmaması ve evde bir dağınıklık tespit edilmemesi katil zanlısının tanıdık olma ihtimalini güçlendiriyor.

        TECAVÜZ YA DA GİRİŞİMİ YOK

        Polis cinayetin gasp amaçlı olma ihtimali yönünde de araştırma yaparken, cinayet saatinin gündüz olduğu bildirildi. Ayrıca genç kadında herhangi bir tecavüz bulgusu olmadığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ