Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk sinema ve tiyatrosunun saygıdeğer ismi, oyuncu ve yönetmen Zeki Alasya'nın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Sanatçı kişiliği ve canlandırdığı karakterlerle her yaştan vatandaşımızın sevgisini kazanan Zeki Alasya, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle, sinema ve tiyatromuzun gelişmesinde önemli rol oynamıştır. Aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen merhum sanatçımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Kıymetli sanatçımız Zeki Alasya'ya rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum."

        BEŞİR ATALAY: GELİRKEN TELEFONLARIMIZA MESAJ DÜŞTÜ

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, tiyatro ve sinema sanatçısı Zeki Alasya'nın vefatından dolayı başsağlığı diledi.

        Atalay, AK Parti'nin sosyal medya çalışmalarının yürütüldüğü "Yeni Türkiye Dijital Ofisi"nin resmi açılışına ve tanıtım toplantısına katıldı.

        Alasya'nın vefatına ilişkin soru üzerine Atalay, "Allah rahmet eylesin. Gelirken telefonlarımıza mesaj düştü. Ailesine, sevenlerine de başsağlığı diliyorum. Bir sanatçımızın kaybıdır. Çok da ani geldi doğrusu" dedi.

        BAKAN ÇELİK'İN TAZİYE MESAJI

        Zeki Alasya'nın ölümü üzerine Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de taziye mesajı yayınladı. Çelik mesajında "duayen sanatçı ülkemiz için büyük bir kayıptır" dedi.

        DHA-AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ