Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da eşinden şiddet gördüğü için bebeğini düşüren genç kadın intihar etti

        Olay Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 3 yıl önce evlenerek İstanbul’a yerleşen B.D (28), eşinden sürekli şiddet görmeye başladı. Bu arada, genç kadın hamile kaldı. Ancak hamileyken de eşinden şiddet gördüğü için doğmasını çok istediği bebeğini düşürdü.

        Bu olaydan sonra psikolojisinin bozulduğu iddia edilen genç kadın eşinden boşandı, babaevine döndü. Bir süre psikolojik destek aldı. Daha sonra hastaneden çıkarak evde ilaç tedavisine devam etti. Yaklaşık 3 ay önce iyileştiğini söyleyip ilaç kullanmayı bıraktı.

        Genç kadın akşam baba evindeki odasında canına kıydı. Eve gelen baba, kızını görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

        BU SÖZLERİ PAYLAŞMIŞ: "NEYE İNANIRSA İNANSIN..."

        Genç kadının sosyal paylaşım sitesinde "Neye inanırsa inansın, hangi kitaba, hangi peygambere şu alemde vicdanının pusulası lazım herkese. Umut oldukça her yeni bir gün yeni bir başlangıçtır" yazısını paylaşması dikkat çekti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ