Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Ahmet Davutoğlu'nun kendisine hediye edilen ayakkabıyı iade ettiği açıklandı

        Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun,Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) Çırağan'da düzenlediği toplantının ardından kendisine hediye edilen ayakkabıyı iade ettiği açıklandı.

        Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Hüseyin Çetin'in Başbakan Davutoğlu'na hediye etmek istediği Başbakan'ın "Prensip olarak hediye kabul etmiyorum"diyerek kabul etmediği ancak dedesinin ürettiği ayakkabının bir benzeri olduğunu öğrenince geri çevirmediği ayakkabının daha sonra geri gönderildiği bildirildi.

        Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Hüseyin Çetin'in programdan önce de Başbakanlık özel kalem ve protokol ekibine gelerek Başbakan'a hediye vermek istediğini söylediği, kendisine Davutoğlu'nun hediye kabul etmediği bilgisinin verildiği aktarıldı. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Hüseyin Çetin konuya ilişkin olarak " Başbakanlık ne diyorsa doğrudur. Hediye takdiminin ardından biz oradan ayrıldık. Kendisi de ayrılmıştı zaten. Koruma memurlarından biri ayakkabıyı aldı bizden. İade edilmişse de henüz bize ulaşmadı " dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ