Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika HDP adayı Kenanoğlu'dan hırsıza Twitter'den çağrı

        Kenanoğlu, hırsızlara Twitter hesabından pasaport ve araç ruhsatını bir yere bırakmaları çağrısında bulundu.

        Ali Kenanoğlu, geçen cuma günü Esenyurt'taki Doğan Araslı Bulvarı 1116'ncı Sokak'ta özel otomobilini park ettikten sonra HDP'lilerle birlikte bölgede seçim çalışması yapmaya başladı. Kenanoğlu, bir süre sonra aracın başına dönünce camın kırıldığını, içindeki bir miktar para, bilgisayarının yanı sıra pasaport ve araç ruhsatının çalındığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

        Seçim çalışmasının yoğunluğu nedeniyle aynı gün polise gidip şikayetçi olamayan Ali Kenanoğlu, bugün Esenyurt Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi olurken, Twitter hesabından "Eyy Hırsız ! Pasaportumu, araç ruhsatımı bari bir yere bırak" çağrısı yaptı.

        HDP adayı Ali Kenanoğlu, AK Parti ve ülke yöneticilerinin saklanamaz boyutta olduğunu savunduğu yolsuzluk, din istismarı, dayanılmaz boyuttaki baskı politikalarını anlattıkları seçim kampanyası sırasında karşılaştığı olayın siyasi yönü olduğunu düşünmediğini söyledi. Adli bir vaka olarak değerlendirdiği hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi veya kişilerin bulunmasını umduğunu ekledi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ