Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Esenyurt cinayetleri' şüphelileri yakalandı

        Olayın bir daire satışından kaynaklanan alacak verecek meselesi olduğu belirtildi. Esenyurt, Saadet dere mahallesi 66. Sokak üzerinde 10 Mart 2015 tarihinde meydana gelen olayda bir inşaat şirketi ortakları arasında toplantı sırasında kavga çıkmıştı.

        Görgü tanıklarının ifadelerine göre kısa sürede silahlı çatışmaya dönen olay sırasında Habib Teker(26), Fertah Teker (29) ve Dinçer Teker(38) hayatını kaybetmişti. Olay sırasında Ferttah Teker(41) ile Halit Zülüf(52) ağır şekilde yaralanmıştı.

        Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis kısa sürede olaya karışan şüphelilerin isimlerini tespit etti. Şüphelilerin bir süre İstanbul’da saklandıktan sonra memleketleri olan Muş’a kaçtıkları belirlendi. Bunun üzerine yapılan çalışmalarda şüphelilerin saklandığı ev tespit edildi. Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda kardeş oldukları öğrenilen şüpheliler Tahsin N.(33), Tekin N.(38) ve Sıraç N.(31) ve Süphi N.(30) gözaltına alındı.

        Yetkililer olayın sebebinin bir daire satışından doğan alacak verecek meselesi olduğunun tespit edildiğini Muş Emniyet Müdürlüğünde sorguları süren şüphelilerin işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edileceklerini söyledi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ