Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan Afyonkarahisar'da emekli maaşı açıklaması, emekli maaşı ne kadar

        Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu bir aydır 'Bin liranın altında maaş alan 8 milyon emekli var' diyor. Meydan okuyorum ispat etsin seçime bile gitmiyorum, istifa edeceğim. Eğer yalansa söylediği her şey yalan. Bu adam yalancı. Yüzü kızarmıyor." dedi.

        İşte Davutoğlu'nun konuşmasından önemli satır başları;

        7 Haziran seçimleri hem Türkiye'nin kaderi hem de mazlumların kader seçimidir. Kılıçdaroğlu'nun eline bir kağıt vermişler kampanyanın başından beri aynı şeyleri okuyor, değiştirmiyor. Bir aydır 'Bin liranın altında maaş alan 8 milyon emekli var' diyor. Türkiye'de 8 milyon 1000 liranın altında maaş alan emekli varsa istifa edeceğim dedim. Cevap gelmedi. Bugün Kahramanmaraş'ta yine aynı yalanı söylemiş. Emekliye seyyanen 100 TL zam yapıldı.

        “SEÇİME BİLE GİTMİYORUM”

        Meydan okuyorum yine ispat etsin seçime bile gitmiyorum, istifa edeceğim. Eğer yalansa söylediği her şey yalan. Bu adam yalancı. Yüzü kızarmıyor. Kendisine yalan söylüyorsun dedim. İspat et. Daha istatistik verirken yalan söyleyen adamın vaadine inanır mısınız?

        "MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ DİYE REKLAM BAŞLATTILAR..."

        Milletçe alkışlıyoruz diye reklam başlattılar, üç günde bitti. Çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanar böyle reklamcının reklamı da ikindi de söner.

        "BUGÜN BAŞLATIYORUZ, İLK HEDİYE DEVLETTEN"

        Bugün Miraç Kandili. Bugün uygulamayı başlatıyoruz. Doğumu belgeyen her anneye ilk hediye devletten.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ