Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Enver Şendur'u silahla vurarak ağır yaralayan şüpheliler, saklandıkları evde polise 1 saat direndi
        1

        Adana’dauyuşturucu satışı yüzünden çıkan silahlı çatışmada 20 yaşındaki Enver Şendur'u silahla vurarak ağır yaralayan şüpheliler, saklandıkları evde polise 1 saat direndi. Eve gelen Özel Hareket Timi'ni gören şüpheliler, operasyon korkusuyla teslim oldu.

        2

        Merkez Seyhan İlçesi'nin Ova Mahallesi'nde uyuşturucu satışı yüzünden husumet bulunan iki grup sokakta karşılaştı. Gruptan E.T. ile adamları, yanlarındaki tabancarla Enver Şendur'a kurşun yağdırdı. Enver Şendur, vücuduna isabet eden 5 kurşunla ağır yaralandı.

        3

        Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırganların 44310 sokakta bir eve girdiklerini belirleyen polis ekipleri, zanlıların saklandığı evi kuşattı. Çelik yelekli ve uzun namlulu silahlı polisler, E.T. ile 2 arkadaşının gizlendiği evi kuşattı.

        4

        Sivil polislerin bir kısmı da damlara çıkarak elleri tetikte zanlılara 'teslim ol' çağrısı yaptı. Evde bulunduğu belirlenen 3 şüpheliye teslim olmaları için çağrı yapan polisler uzun süre ikna etmeye çalıştı.

        5

        Zaman zaman evin penceresinden başlarını uzatan zanlılar, yaklaşık 1 saat boyunca polis ile pazarlık yaptı. İkna çalışmasının sonuç vermeyeceğini anlayan Asayiş Şube ekipleri, operasyon için Özel Harekat Timi'ni istedi.

        6

        Zırhlı araçları ile bölgeye gelen Özel Tim'i gören 3 şüpheli, operasyon korkusuyla teslim olacakların söyleyip evden çıktı.

        7

        Ekiplerce kelepçelenin şüpheliler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

        8

        Zanlıların saklandığı eve giren ekiplerin yaptığı aramada 1 kalaşnikof, 1 otomatik tabanca, 1 pompalı av tüfeği, 2 tabanca ile 2 el bombası bulundu

        9

        Hayati tehlikesi bulunan Enver Şendur yoğun bakıma kaldırılırken, polisin soruşturması sürüyor.

        DHA