Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Habertürk'e ödül yağmuru

        HT GAZETE

        Habertürk Gazetesi, son 1 yılda verilen prestijli basın ödüllerine damgasını vurdu. Son 1 yılda 21 ödül alan Habertürk, kurum ve kişi bazında 38 ödülün sahibi oldu.

        HABERTÜRK Gazatesi, son 1 yıl içinde 21 ödüle layık görüldü. Habertürk, kurum ve kişi bazında tam 38 ödül aldı. Yazarlarımız, muhabirlerimiz, sayfa tasarımcılarımız pek çok dalda ödüllendirildi. Habertürk olarak okurlarımıza ve bizi ödüle layık gören kurumlara teşekkür ederiz. İşte o ödüller:

        15 Mayıs 2015: “Hasan Tahsin Gazetecilik Yarışması” nda, Mehmet İnmez “Fotoğraf” dalında “15 bin volt böyle çarptı” isimli fotoğrafıyla birinci oldu.

        15 Mayıs 2015: Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen “12. Medya Ödülleri Gazetecilik Yarışması”nda, “Haber” dalında ekonomi muhabiri Murat Ervin ikinci oldu.

        11 Mayıs 2015: Habertürk yazarı Esra Boğazlıyan, İstanbul Bağcılar Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği “Engelsiz Türkiye Ödülleri”nde, istihdam oluşturmak adına çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü.

        6 Mayıs 2015: Habertürk, Bilişim Muhabirleri Derneği’nin “Bilişim Haber Sayısı Ödülü”ne layık görüldü. Ödülü, Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli aldı.

        2 Mayıs 2015: Bursa Gazeteciler Cemiyeti “Gazetecilik Başarı Ödülleri” yarışmasında, Habertürk Bursa muhabiri Uğur Uslubaş “Maide 32 ile organ zaferi” haberiyle ödüle layık görüldü.

        18 Nisan 2015: Spor medyasının Oscar’ı sayılan “TSYD-Tivibu Spor Yazarları Armağanı” yarışmasında Habertürk Spor Servisi’nden Meriç Müldür, Gökhan Türe ve Hüseyin Yavuz’a ödül verildi. Atilla Türker “Serbest Yazı” ile Murat Ağca “Haber” dalında ikincilik, Merve Çelik ise “Sayfa Düzeni” dalında ödül aldı.

        15 Nisan 2015: “Vodafone İstanbul Maratonu Basın Teşvik ve Vefa Ödülleri”ni Murat Ağca ve Aslı Öktener aldı.

        1 Nisan 2015: Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) “Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri” nde; Güngör Karakuş, Serkan Akkoç ve Ümran Avcı ödül aldı.

        22 Şubat 2015: Habertürk, “Karadeniz Teknik Üniversitesi Medya Ödülleri” nde, bölgede ve ülkede en beğenilen gazete olarak ödüle layık görüldü.

        20 Şubat 2015: Habertürk Gazetesi Çanakkale muhabiri İlyas Çolak, TGC’nin düzenlediği “Çetin Emeç Gazetecilik Ödülleri” yarışmasında “Radar Tepesi’ndeki ağaç kesimi” haberiyle “Yerel Basını Teşvik Ödülü”ne layık görüldü.

        9 Ocak 2015: Habertürk’e Yıldız Üniversitesi “Yılın Gazetesi” ödülü verdi.

        21 Kasım 2014: 1905 GSYİAD’ın “Sarı Kırmızı Kareler” fotoğraf yarışmasında; Uğraş Özyurt, Vahap Hacıoğlu ile Cem Akyüz ödül aldı.

        14 Eylül 2014: Habertürk muhabiri Ahmet Yukuş; Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nden haber ve spor dallarında birincilik ödülleri aldı.

        4 Eylül 2014: Habertürk İzmir Bürosu muhabiri Mehmet İnmez, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması”nda Soma’da bir vatandaşın Başbakanlık Müşaviri tarafından tekmelendiği anı fotoğraflamasıyla birincilik ödülüne layık görüldü.

        20 Ağustos 2014: Ahmet Yukuş, Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun düzenlediği “İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması” nda röportaj ödülü aldı.

        29 Haziran 2014: Habertürk ekonomi muhabiri Ebru Erdoğan, Türkiye Ziraatçılar Derneği’nin “Yazılı Basın Ödülü”ne layık görüldü.

        21 Haziran 2014: Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından verilen “Ekonomi Basını Başarı Ödülleri”nde, Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım “Ekonomi Yazarı”, Barış Bektaş ise “Grafik Tasarımı” dalında ödül aldı.

        28 Mayıs 2014: Mehmet İnmez, “Deniz Ticaret Odası İnceleme- Araştırma Dalı”nda ödül aldı.

        21 Mayıs 2014: Habertürk, çevreye karşı duyarlılığı ve “Kelebekler Vadisi” haberi ile Doğa Savaşçıları Çevre Örgütü tarafından “Çevre Ödülü”ne layık görüldü.

        Nisan 2014: Medya Etik Konseyi’nin, medyada ciddi, seviyeli, ilkeli ve meslek etiğine uygun olarak mesleğini icra eden gazetecileri ve basın kuruluşlarını teşvik etmek için bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği “Medya Etik Ödülleri”nde, Habertürk muhabiri Sultan Uçar “Sultanahmet’in minaresi kaydı” başlıklı haberiyle “Kültür Sanat Haberi Etik Ödülü”nü aldı.

        17 Nisan 2014: Habertürk, RTÜK, Emniyet Genel Müdürlüğü ve BYEGM işbirliği ile trafikte güvenlik bilincinin artırılması amacıyla verilen “Trafik Güvenliği Medya Ödülleri”nde ödüle layık görüldü. Bölge Ekleri Yayın Yönetmeni Esra Boğazlıyan da köşesindeki yazıları ve bölge eklerindeki yayınlarında trafik güvenliğine dikkat çekmesi nedeniyle “Köşe Yazarları” dalında ödül aldı.

        17 Nisan 2014: “Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Aytaç Sefiloğlu Gazetecilik Yarışması”nda, “Araştırma-İnceleme” dalında ekonomi muhabiri Murat Ervin birinci oldu

        26 Mart 2014: TGC’nin “Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri”nde, Sultan Uçar “Lise-Leaks skandalı” haberiyle “Eğitim Ödülü”ne, “Mayın Kurbanı Hayatlar” yazı dizisiyle Ümran Avcı ve Güngör Karakuş “Araştırma Ödülü”ne, 16 Ekim 2013 tarihli spor sayfasıyla Emre Bilir “Spor Sayfa Düzeni” dalında ödüle layık görülürken, “Lahmacunla gelen kupa” başlıklı haberiyle Murat Ağca “Spor” dalında övgüye değer bulundu.

        19 Mart 2014: Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Habertürk’ü “2013’ün En İyi Gazetesi” seçti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ