Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Milli İttifak liderlerinden Kamalak: Yol ayrımındayız

        Kenan TAŞKIN / RİZE

        İktidar partisinin icraatlarını eleştirereKamalakşunları söyledi: "Her yere 'güçlü Türkiye' yazmışlar. Televizyonlar gazeteler de 'güçlü Türkiye, büyük Türkiye' sloganları ile dolu. Güçlü Türkiye nasıl olunuyor? AB Bakanlığı kurarak güçlü Türkiye olunur mu? Ya da etrafınızdaki islam ülkelerinde oynanan oyunlar sonucunda kan gölüne dönmesine seyirci kalınarak veya meydanlara çıkıp rabia işareti yaparak mı?

        RABİA İŞERETİ İLE BÜYÜKLÜK OLUR MU?

        Büyük ve güçlü olmak Avrupa Birliği Bakanlığı kurarak olunmaz. İslam birliği diyoruz. Komşularımız diyoruz. Libya da, Irak ta, Suriye de, Mısır da son olarak Yemen de yaşananları görüyorsunuz. Orta Doğu kan gölüne döndü. Büyük İsrail devleti kurmak için çalışmalar yapıyorlar. Türkiye ne yapıyor sadece izliyor. Mısır 'da halkın oyuyla seçilmiş cumhurbaşkanı asılacak biz bunu sadece rabia işareti yaparak kınıyoruz. Böyle büyüklük olur mu?"

        YOL AYRIMINDAYIZ

        Refahyol döneminde sanayi siteleri, fabrikalar kurulduğunu belirtenKamalak, "Bu hükümet ne yapıyor? Yapılmış bu tesisleri tek tek satıyor. Biz üreten Türkiye diyoruz. Onlar satıyor. Onun için 7 Haziran seçimleri çok önemli bir seçim olacak. Yolunuzu ve yönünüzü belirleyecek bir yol ayrımındayız ona göre oyunuzu kullanın" diye konuştu.

        "İKİSİ DE SİYASETİN EN TEMİZ İNSANLARIYDI"

        Kamalak'ın ardından konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Desteci, ülkenin iyi yönetilmediğini bunun için yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, "Sizin 7 Haziran'da vereceği karar bu ülkenin önünü acacaktır. İnanmış kadrolarla bu göreve talip oluyoruz. İki partininde kurucu liderlerini tanıyorsunuz. İkisi de siyasetin en temiz insanlarıydı. Aynı inanmış kadrolarla karşınıza çıkıyoruz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ