Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Maslak'ta üniversiteliler kaza yaptı: 5 yaralı

        Kaza, saat 20.00 sıralarındaMaslakBüyükdere Caddesi üzerinde bulunan Harp Akademileri Komutanlığı önünde meydana geldi. İddiaya göre, Seyrantepe'den Sarıyer yönüne hızla seyreden lüks bir otomobil, önce 34 ZM 6087 plakalı araca, daha sonra da 34 UM 3612 plakalı otomobile çarptı. Araçlardan biri yolun kenarındaki aydınlatma direğine çarparken, diğer otomobil takla atarak yola savruldu. Elektrik direğine çarpan otomobilin içindeki 4 kişiden Metin Şahin ile Erkan Tüfekçi vatandaşlar tarafından araç içerisinden çıkarıldı. Gürkan İpek ile Emir Koçak ise araç içinde sıkıştı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobil içinde sıkışan 2 kişi, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu, aracın tavanı kesilerek çıkarıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

        Takla atan otomobilin sürücüsü Cahit Önder ise diğer sürücülerin yardımıyla otomobilden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

        Görgü tanığı Arif Yurtseven, "Arkadan gelen beyaz lüks otomobil, önündeki iki araca vurarak savurdu. Kaza nedeniyle bir araç aydınlatma direğine vururken, diğer araç takla attı. Lüks araç sürücüsü ise kaçtı. Arkasından bir otomobil takip etti ama yetişemedi dedi.

        5'İ DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

        Kaza yapan iki otomobildeki 5 kişinin de üniversite öğrencisi olduğu öğrenilirken, kazaya neden olan lüks otomobil sürücüsü ise olay yerinde durmayarak kaçtı.

        Kaza nedeniyle Seyrantepe-Maslakistikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Kaza yapan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

        Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ