Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üniversite öğrencisi Büşra Nur Uysal kaldığı yurtta ölü bulundu

        Fevzi Çakmak Kız Yurdu'nda kalan Çukurova Üniversitesi Anestezi Bölümü öğrencisi Büşra Nur Uysal (20), 22 Mayıs 2015 günü arkadaşlarının yanında bayıldı. Uysal, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisinden sonra taburcu edilen Uysal, 23 Mayıs 2015 akşamı arkadaşlarıyla buluştuktan sonra saat 23.30'da yurda giriş yaparak 102 no'lu odasına geçti. Bu arada arkadaşı Pakize Özge Gençtürk, 1 gün önce bayılan genç kızı kontrol etmek için odasına girdi. Gençtürk, odaya girdiğinde Uysal'ı yatağında hareketsiz halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Uysal'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

        1,5 YIL ÖNCE KALP RAHATSIZLIĞI GEÇİRDİĞİ ÖĞRENİLDİ

        Öte yandan, Büşra Nur Uysal'ın 20 Aralık 2013'te geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle ilaç kullandığı öğrenildi. 22 Mayıs 2015'te ise rahatsızlanması sonucu hastaneye giden genç kıza, "demir eksikliği anemisi" teşhisi konulduğu ve bu hastalığı nedeniyle de ilaç kullandığı belirtildi.

        Üniversiteli genç kızın kalp krizi sonrası mı, yoksa intihar ederek mi hayatını kaybettiği otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak. Uysal'ın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ