Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar

        HABERTURK.COM

        MHP lideri Devlet Bahçeli partsinin Yozgat mitinginde konuştu. Halka seslenen MHP lideri ekonomik vaatlerinden bahsederken; "Duydun mu muhtar gardaşım maaşın 1400 lira olacak, atanamayan öğretmenlerin alayını atayacağız" dedi.

        İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

        Başkanlık sistemi düşleyen 17-25 çetesine karşı aynı safta mıyız?

        İktidarımızda yoksullukla savaşacağız.

        Emeklilerimize mart ayında ve eylül ayında 1400 lira olmak üzere yılda toplam 2800 lira emekli ödeneği vereceğiz.

        Emekli aylıklarındaki eşitsizliği gidereceğiz.

        Mazot, gübre, ilaç ve tohumda ÖTV ve KDV'yi tamamen kaldıracağız. Çiftçilerimizin belini büken mazotu 1 lira 75 kuruşa indireceğiz.

        Erdoğan karşı çıksa da, Davutoğlu itiraz etse de asgari ücreti net 1400 liraya çıkaracağız.

        Duydun mu muhtar gardaşım maaşın 1400 lira olacak?

        Askerden yeni gelmiş uşak, babası elinden tutmuş bir dükkan açmış 5 yıl vergiden muafsın.

        Atanamayan öğretmenlerin alayını atayacağız.

        MHP SİVAS MİTİNGİ

        Hızlı tren 2014'te bitecek vaadiyle oy dilenenler şimdi 2018'i hedef göstermektedir. Ne olursa olsun Milliyetçi Hareket Partisi Sivas'ın elinden tutacaktır. Sivas sorunlu, Sivas şikayetçidir. Tarlalar kupkuru ve bereketsizdir. Gübre, mozot, tohumluk ateş pahasıdır. Köylünün, çiftçinin gözü yaşlıdır. Tezgahlar kapalı ve şalterler iniktir. Bölücülük azmıştır. Erdoğan ve Davutoğlu'nun sözlerinden cesaret bulmuştur. Pazarlıklardan umutlanmıştır. Ve bu kara tablonun önünde duran Başbakan'a göre Türkiye uçmaktadır. Aziz Sivaslılar, Türkiye AKP ile uçurumun kenarına kadar getirilmiştir.

        "AKP'YE 4 YIL DAHA YETKİ VERİRSENİZ HEP BİRLİKTE UÇACAĞIMIZ KESİNDİR ANCAK BU UÇMA..."

        Eğer bir 4 yıl daha yetki verirseniz hep birlikte uçacağımız kesindir. Ancak bu uçma gökyüzüne doğru değil, uçurumun dibine doğru olacaktır.

        Türkiye sosyal, ekonomik, stratejik bir uçurumun kenarına kadar getirilmiştir. Başbakan'ın ağzından bölünme ve cepheleşme ivme kazanmıştır. Verilen tavizler ve gösterilen teslimiyet bekaamızı tehdit eder hale gelmiştir. Türkiye'nin yeni dönemde AKP ile tüketilmesi, bitirilmesi planlanmaktadır.

        Vatanımız tasfiye edilmek istenmektedir. Fakat buna MHP izin vermeyecektir.

        Yaklaşan tek başına iktidarımızda bütün dayatmalar birer birer ortadan kaldırılacak, onarım sağlanacaktır. En kısa sürede AKP tahribatlarının izi silinecek, yaralar sarılacaktır. Ve işbirlikçilerden mutlaka hesap sorulacaktır. Bu nedenle Sivaslı vatandaşlarım 7 Haziran'da sandık başına gittiğinizde tek başına AKP iktidarı ile geçen kara günleri unutmayacağınızdan eminim.

        Yaklaşan tek başına iktidarımızda bütün dayatmalar birer birer ortadan kaldırılacak, onarım sağlanacaktır. En kısa sürede AKP tahribatlarının izi silinecek, yaralar sarılacaktır. Ve işbirlikçilerden mutlaka hesap sorulacaktır. Bu nedenle Sivaslı vatandaşlarım 7 Haziran'da sandık başına gittiğinizde tek başına AKP iktidarı ile geçen kara günleri unutmayacağınızdan eminim.AKP eliyle cesaretlenen Diyanet çemberi ve kuşatma mutlaka kırılacak Sivas mutlaka selamete çıkarılacaktır.

        "AKP'YE CHP VE DİĞER PARTİLERE OY VEREN, KARARSIZ DURAN KARDEŞİM, BİZİMLE YÜRÜYÜN. BUNLARDA HAYIR YOK"

        AKP'ye oy veren kardeşim; ülkemiz kötüye gidiyor. AKP aldığı oyları kötüye kullanmış. Türkiye'yi enkaza çevirmiştir. AKP'ye destek veren kardeşim, ülken için, vatanın için geleceğin için bu defa birlikte yürüyelim. Bunlarda hayır yok. CHP'ye ve diğer partilere oy veren vatandaşlarım çağrım sizleredir; bu defa da bizimle yürüyün. Kararsız duran, tercihini henüz yapmamış kardeşim boşuna zaman kaybetme. MHP bil ki, seninle, senin yanında. Bizimle yürümeye var mısınız?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ