Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bankayı soyguncuları 2 saat kaçabildi

        Mustafa ŞEKEROĞLU / İSTANBUL

        Banka soygununun ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, soyguncuları kaçtığı istikameti kamera görüntüleriyle tespit etti. Yapılan çalışmalarda 2 saatte yakalanan Serciyan A. (39), Yusuf D. (34) ve Koray Ç. (33) emniyette getirildi. Gözltına alınan 3 soyguncunun poliste kaydı çıkmadı. Ancak yapılan çalışmada 3 soyguncu ile ilgili önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.

        2 BANKA DAHA SOYMUŞLAR

        Soruşturmada, sabıkasız olduğu bildirilen 3 soyguncunun daha önce 2 banka daha soyduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturmaya devam edilirken, soyguncuların kamera görüntüsü de ortaya çıktı.

        CAMCI VE PİMAPENCİ

        Kamera görüntülerine göre; yüzü maskeli ve pompalı tüfekle bankaya giren iki soyguncu, çalışanları ve bankadakileri etkisiz hale getiriyor. Biri gişelere giderek parayı toplarken diğeri içerde güvenlik önlemi alıyor. 2 soyguncu bankadan aldıkları parayla hızla kaçarak kayboluyor.

        PARALAR ELE GEÇİRİLDİ

        Soruşturmada sabıkası olmayan 3 şüphelilerden birinin camcı, birinin pimapenci ve birinin de açıköğretim öğrencisi olduğu belirlendi. Operasyonda bankadan alınan paranın tamamı ele geçirildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ