Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Efraim ve Muhittin Türkmen kardeşlerin katil zanlıları hakim karşısına çıktı

        Neşet KARADAĞ/HABERTÜRK

        Adana'da eşinin yasak aşk yaşadığı iddia edilen Efraim Türkmen (26) ile kardeşi Muhittin'i (19) tabancayla öldürdüğü öne sürülen Tugay Çelik (24) ve Necmettin Çelik (31) ile kendilerine yardım ettiği belirtilen 7 akrabası yargılanmaya başladı. Mahkemede tanık olarak dinlenen katil zanlısı Çelik'in eşi H., "Efraim bana tecavüz etti, bağırdım kimse duymadı" dedi.

        19 Ağustos 2014'de Efraim ve Muhittin Türkmen kardeşleri öldürdükten sonra tutuklanan Tugay ve Necmettin, Gürbüzhan ve Müjdat Çelik ile tutuksuz sanıklar Şahin, Cengizhan, Tahsin, Serkan Çelik ile Tuncay Davarcı hakim karşısına çıktı.

        "ONU BEN ALACAĞIM"

        Eşi H.Ç.'nin Efraim Türkmen ile ilişkisi olduğu ileri sürülen Tugay Çelik, olayın töre ve aile meclisi kararı olmadığını ileri sürdü. Tugay Çelik, "Eşim ilişki iddiasını kabul etmemişti. Ancak Efraim bana 2 kez, ‘Daha boşanmadın mı, onu ben alacağım' gibi laflar söylemişti. Olay günü Necmettin ile araçla giderken, motosikleti önümüze kırdılar. Elini beline atınca, önce Necmettin sonra ben ateş ettim" dedi.

        "EFRAİM BANA TECAVÜZ ETTİ"

        Öldürülen Efraim Türkmen ile ilişkisi olduğu yönünde dedikodular çıkan Tugay Çelik'in eşi H.Ç. de tanık olarak dinlendi. Efraim Türkmen'İn kendisine tecavüz ettiğini iddia eden H.Ç., "Ben Efraim'i daha önceden tanımazdım. Görümcemle facebooktan ve telefonla konuşuyorlardı oradan tanıdım. Benim görümcem Muhittin Türkmen'i seviyordu. Muhittin Türkmen'le araları olmayınca Efraim'e, 'Sen beni Muhittin'le aramı yap, ben de sana yengemi ayarlayayım' demiş. Sonra benim numaramı Efraim'e vermiş. Efraim beni telefonla aradı. Ben kendisine yüz vermedim. Eşim bir gün kahvede iken eve geldi. Ben eşim diyerek kapıyı açtım, üzerime doğru yürüdü ondan sonra tecavüz etti. Ben bağırdım ancak kimse duymadı" diye ifade verdi.

        Mahkeme heyeti, sanıkların tahliye taleplerini redederken duruşmayı tanıkların dinlenmesi için erteledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ