Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Seçim çalışmalarına katılan Deniz Baykal, "Millet Ak Parti iktidarına sandıkta 'Yettin gari' diyecektir" dedi.

        Deniz Baykal, Antalya'nın İbradı İlçesi'nde seçim çalışmalarına katıldı. Antalya milletvekili Osman Kaptan ile eski vekiller Tuncay Ercenk ve Tayfur Süner'in de yer aldığı grup, İbradı Belediye Başkanı CHP'li Serkan Küçükkuru, İlçe Başkanı Nurettin Baylı ve partililer tarafından karşılandı.

        İlçe merkezinde konuşan Deniz Baykal, Ak Parti iktidarının süresinin dolduğunu belirterek, "Bu seçimin mesajı açık ve nettir. Millet artık 7 Haziran'da Ak Parti iktidarına sandıkta 'Yettin gari' diyecektir. Bu hükümetin ömrü tamamlanmıştır" dedi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da eleştiren Deniz Baykal, "Cumhurbaşkanlığı makamı manen boşalmıştır. İktidarı kaybetme korkusu taşıyanlar yasaları hiçe sayarak meydanlara çıkmıştır. Bulunduğu yüce makamı hiçe saymıştır" diye konuştu.

        İlçe merkezindeki esnafı da ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Deniz Baykal, sonrasında Ormana Mahallesi'ne giderek buradaki kahvehanede bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Bölgeye has tarihi 'Düğmeli Evler'i gezen Deniz Baykal, eski evleri restore ettirerek turizme açan Aydın Özgüven'e teşekkür etti.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ