Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşinden boşandı, iş bulamayınca fuhuşa başladı

        Neşet KARADAĞ/ADANA

        Toros Mahallesi'nde Seda A.'nın evinde fuhuş yaptırdığı Ahlak Bürosu'na ihbar edildi. Müşteri kılığına giren polis memuru, telefonla Seda A.'yı arayıp, "Biz iki arkadaşız, bize 2 kadın lazım" dedi.

        Kadın başı 300'er liradan 600 lira için yapılan anlaşma sonucu sivil polisler Seda A.'nın evine gitti. Numaraları alınmış paraları verdikten sonra kendilerini tanıtan polisler Seda A.'yı gözaltına aldı. Evde, fuhuş yapmak için bekleyen 25 yaşındaki Sevim B. ile 30 yaşındaki Şemsi Nur T. serbest bırakıldı. Her iki kadının da eşlerinden boşandıktan sonra fuhuşa başladıkları ortaya çıktı.

        "İŞİM OLSA FUHUŞ YAPAR MIYDIM?"

        Seda A.'nın da 4 yıllık eşinden kısa süre önce boşandığı belirlendi. Seda A.'nın polisteki ifadesinde, "Eşimden ayrıldıktan sonra iş bulamadım. İş verenler de değişik isteklerde bulundu. Maddi sıkıntı çekmeye başlayınca hem fuhuş yaptım, hem de fuhuş yapanlara müşteri bulup fuhuş yaptırdım. Doğru düzgün bir işim olsa, fuhuş yapar mıyım?" dediği belirtildi. Adliyeye sevk edilen Seda A., nöbetçi mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ