Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başbakan Ahmet Davutoğlu Malatya'da konuştu: 6'sı değil 66'sı gelse ne yazar

        Başbakan Ahmet Davutoğlu 7 Haziran Genel seçimleri kapsamında AK Parti'nin Malatya mitinginde seçmenlerle buluştu. Davutoğlu konuşmasında Malatyalılara müjde vererek "Hızlı tren projesinde Malatya merkezi bir konumda olacak" dedi.

        Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

        Gelirken buraya arkadaşlarıma talimat verdim, Tarım Bakanımıza, Maliye Bakanımıza, Başbakanlık Müsteşarlığına. İnşallah, dondan zarar gören her kayısı üreticisinin zararı karşılanacak, afet ve dondan. Daha bitmedi, kayısı ile ilgili bir müjdem daha var. Gelirken Ekonomi Bakanımızla da konuştum. Bundan sonra incir ve üzüm gibi kayısıya da ihracat desteği veriyoruz. Hem yaş kayısıya hem kuru kayısıya.

        Onkoloji hastanesi yapıyoruz Malatya şifa diyarı olacak.Seçimlerden sonra Malatya'ya ikinci bir üniversite için her türlü çalışmayı yapacağız.

        THY biletlerinde 100'de 30 gençlik indirimi yapılacak. Beraber yürümeye hazır mısınız gençler?

        Biz her bir kardeşimizi bağrımıza basmışız. Biz 'biz' dediğimizde 78 milyonu kastediyoruz.81 vilayete gidiyorum. Var mı 81 vilayete giden babayiğit?

        MHP ve HDP düşman görünümlü kardeş oldular. Malatya bizim arkanmızdaysa 6'sı (MHP, CHP, HDP, DHKP-C, Paralel yapı, Kandil) değil 66'sı gelsin ne yazar. Biz her yerde varız heryerde de var olacağız.

        Biz milletimizin her bir ferdi ile tek vücuduz. Doğum yapan her anneye doğum hediyesi verecek güçteyiz.

        Taşeron işçilerimizin sorunlarını çözeceğiz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ