Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (KORUNCUK) Vakfı Bolluca Çocuk Köyü’nde kalan “Koruncuklar”, piknikte buluştu

        HT GAZETE

        Yaza Merhaba Pikniği’nde kimsesiz çocukları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul Müdürü ve eski kurum müdürleri de yalnız bırakmayarak eşleriyle birlikte pikniğe katıldı. Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Başkanı Figen Özbek, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu etkinliğimizde çocuklarımızla birlikte ‘Yaza merhaba’ dedik. Destek veren ve pikniğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Mütevveli Heyeti Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran ise “34 yıl önce gönüllülerin bir araya gelmesiyle kurulan bu vakıfla birlikte çok sayıda çocuğumuz üniversite kazandı. Iyi okullarda okudu. Meslek sahibi oldu. Bunlar bizleri çok gururlandırıyor. Bugün bu pikniğimize gelerek bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

        KARAOKE EĞLENCESİ

        Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Başkanı Figen Özbek ile Mütevveli Heyeti Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran’ın da katıldığı piknikte, çocuklar karaoke yaparak doyasıya eğlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ