Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TEM'de motosiklet kazası: 1 ölü

        Kaza, saat 02.00 sıralarında TEM Otoyolu, Bağcılar Mevkii, Edirne istikametinde meydana geldi. Hüseyin Kaymas(33) yönetimindeki 34 YL 8723 plakalı motosiklet, kontrolden çıkarak orta refüjdeki demir bariyerlere çarptı. Kaymas, çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayarak yol ortasındaki çimenlik alana savruldu. Kazada motosiklet sürücüsü feci şekilde can verirken, motosiklet ise kazanın olduğu yerden yaklaşık 200 metre ileriye sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri cesedin etrafını güvenlik şeridiyle kapattı.

        CESEDİN ÜZERİNDE TABANCA BULUNDU

        Olay yerinde yapılan incelemelerde cesedin üzerinde bir tabanca bulundu. Tabanca, polis ekipleri tarafından tutanaklara geçirildikten sonra karakol ekiplerine teslim edildi. Yapılan incelemelerin ardından ceset İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

        Kaza sonrası olay yerine gelen trafik polisleri, gerekli incelemelerin yapılabilmesi için TEM Otoyolu'nun 3 şeridini trafiğe kapattı. Ulaşım bir süreliğine kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Bu nedenle Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan motosiklet ve cesedin olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ